Bosschaert, voor de beste fundering 

Welkom bij Bosschaert, een familiaal aannemersbedrijf met ervaring en ambitie. Wij zijn gekend in en rond Kortrijk omwille van onze know-how en specialisatie in grond- en afbraakwerken. Ons werkterrein beperkt zich echter niet tot onze eigen streek, want we zijn ook actief in gans West- Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Wallonië en Noord-Frankrijk.

Als u op zoek bent naar een bekwame aannemer voor uw grond-, afbraak- of wegenwerken of totaalprojecten, contacteer ons dan gerust voor een vrijblijvende prijsofferte. Wij coördineren met veel zorg uw project van A tot Z! 

Over ons  • Gediplomeerde en
    ervaren medewerkers

  • In Vlaanderen, Wallonië
    en Noord-Frankrijk

  • Snel en efficiënt
    Respect voor timing

Onze diensten

Benieuwd wat een aannemersbedrijf precies doet? We zetten onze diensten graag nog eens op een rijtje. 

Grond- en sloopwerken

Bosschaert heeft jarenlange ervaring in grondverzet, zoals ophoging, uitgraving, stabilisatie of aanvulling van grond. Iets met de grond gelijkmaken? Ook dat is geen probleem! Voor onze sloopactiviteiten hebben we gediplomeerde mensen in dienst, met onder andere goede ervaring inzake het verwijderen en afvoeren van asbest. 

Infrastructuur- & omgevingswerken

Wij voorzien niet enkel de basis, maar helpen ook bij de afwerking van uw terrein of gebouw. Denk maar aan het aanleggen van parkings en rioleringen, maar ook het plaatsen van paaltjes, fietsrekken, belijningen, ... We zorgen ervoor dat u kunt genieten van een aangename omgeving. 

Betoncentrale

Wij leveren stortbeton, mager beton en gestabiliseerd zand. Dankzij onze eigen betoncentrale kunnen we een constante kwaliteit en snelle levertijden garanderen. Wij hebben ook een professionele breek- en zeefinstallatie voor het recycleren van bouwafval tot en puingranulaten & het zeven van verschillende grondsoorten. Onze kippers zorgen voor vlot en veilig transport van de goederen. 

Industriebouw

Van het maken van de plannen tot de effectieve uitvoering: we doen alles op maat van de klant en volgens een vooropgesteld budget. Als aannemer voor industriebouw willen wij u zoveel mogelijk ontzorgen. Bosschaert kan u een snelle en relatief goedkope oplossing aanbieden! 

Wij zoeken nieuwe collegas! Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer vandaag nog. 


Benor

Betoncentrale


In 2011 hebben we onze eigen betoncentrale opgestart. Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter en efficiënter bedienen. Vandaag willen klanten steeds meer zekerheid en garanties. Dat is ook zo op vlak van beton. Dankzij het BENOR keurmerk kunt u op beide oren slapen. Wij werken als producent volgens de voorgeschreven normen. De kwaliteit wordt continu opgevolgd door een eigen laborant en door de controlerende organisatie BE-CERT. 

Particulieren, bedrijven en andere instanties kunnen bij ons een bestelling plaatsen. We adviseren u graag over de juiste betonkwaliteit- en samenstelling. Onze betoncentrale is open van maandag t.e.m. vrijdag van 6u tot 16u30 en op zaterdag tot 11u.